Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ευκαιρία! Μόνον 1.500 ευρώ τη βραδιά!


Ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες διαμερισμάτων, δωματίων, ξενώνων και τρωγλών στα ελληνικά νησιά ζουν στον... κόσμο τους το καλοκαίρι του 2014!

Μαζί και η Όλγα (η Κεφαλογιάννη, η κόρη του μακαρίτη του καταδικασθέντος για παροχή προστασίας σε έμπορους ναρκωτικών, βρε!) που μπορεί να επιχαίρει για το κατόρθωμα των εκατομμυρίων τουριστών που καταφθάνουν απ' όπου γης...

Μπήκες καθόλου στον κόπο να αναζητήσεις κατάλυμα σε κάποιο νησί;

Άσε, μπήκα εγώ.

Κι έφριξα.

Που ζουν, παιδί μου, αυτοί!

Μόνον 1.500 ευρώ τη βραδιά στη Σέριφο;

Στην ταπεινή, πλην τιμία Σέριφο, στην περιοχή Λιβάδι (είχαν και κάτι θέματα αυτοί εκεί με το...περιβάλλον πριν χτίσουν νομίζω, αφού κάποιοι υπονομευτές προσπάθησαν να βάλουν φρένο στην επένδυση)

Γιατί ρίχνετε έτσι τις τιμές;

Ποιος σας είπε πως δεν έχουμε να δώσουμε και κάτι παραπάνω, ε;

Για ποιους μας περάσατε;

Για τίποτα αλητοτουρίστες που είχατε συνηθίσει να μαζεύετε στα ξενοδοχεία σας πριν έρθει η κυβέρνηση του Αντώνη του Σαμαρά του ίδιου και πριν έρθει η ανάπτυξη του success story του ίδιου και σας πλήρωναν με 3 και 60;

Κύριοι, εμείς είμαστε εδώ και ένα χρόνο σε τροχιά απογείωσης και ανάπτυξης. Η χώρα ξεπέρασε το σκόπελο της πτώχευσης, οι θυσίες του ελληνικού λαού απέδωσαν, η οικονομία μας έγινε αποδοτικότερη, η ανεργία μειώθηκε και οι μισθοί σταθεροποιήθηκαν.

Ο Έλληνας βλέπει πια φως στο τούνελ.

Ως εκ τούτου, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί πρέπει εγώ να πληρώσω αυτή την εξευτελιστική τιμή των 15.000 για να πάω 10 μέρες διακοπές;

Αφού λεφτά υπάρχουν... για να μνημονεύσω και τον ΓΑΠ (μη ρωτήσεις ποιος είναι ο ΓΑΠ, όπως πληροφορήθηκα πως ρωτούσε τις προάλλες ένας άνθρωπος "ενημερωμένος" έναν άλλο άνθρωπο...).

Σταματήστε λοιπόν τ' αστεία, μην υπονομεύετε την εθνική προσπάθεια, μην βάζετε εμπόδια στην ανάπτυξη, μην δυσφημείτε τη χώρα στο εξωτερικό.

Έλεος πια!

Αυξήσεις εδώ και τώρα στις τιμές!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου