Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Help!!!

Ένα ρίγος με διαπέρασε πρωί-πρωί, μια συγκίνηση, ένα τσουτσούρωμα, άμα την αναγγελία του "μανιφέστου" των 58 ""προσωπικοτήτων"" με θέμα τη συγκρότηση της κεντροαριστεράς!

Τι λες βρε παιδί μου!

Πώς τα σκέφτηκαν όλα αυτά, ΑΥΤΟΙ οι αγνοί εκπρόσωποι του κόσμου της εργασίας, του πολιτισμού και της διανόησης! ΑΥΤΟΙ οι συμβουλάτορες του πόπολου. ΑΥΤΟΙ οι παντογνώστες. ΑΥΤΟΙ που δεν έσκυψαν ποτέ το κεφάλι, ούτε έγειραν τα οπίσθια σε κανέναν και εφορμούμενοι από τον κόπο τους, τον ιδρώτα τους και την εμπειρία τους κατέληξαν στη σύνταξη και στην υπογραφή αυτού του κειμένου που βρίθει θάρρους και αληθείας και αμέσως μετά το γνωστοποίησαν στην κοινωνία μπας και παρακινηθεί και σηκωθεί απ' τον καναπέ για τη συγκρότηση της κεντροαριστεράς!

ΑΥΤΟΙ που εδώ και τέσσερα χρόνια που η χώρα βυθίζεται στη φτώχεια, την ανεργία και το φασισμό, κράτησαν το στόμα τους ερμητικά κλειστό ή στην καλύτερη περίπτωση άρθρωσαν λόγο (oh yes,,,) υπέρ της εξουσίας, ΑΥΤΟΙ έχουν τώρα γνώμη για την έξοδο απ' την κρίση. Και δείχνουν ως λύση την κεντροαριστερά!!!

Να γελάσω; Να κλάψω; Να χλευάσω;

Help me!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου