Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Όλα με πρόγραμμα. Όλα με μέθοδο.

Αποχαιρέτα λοιπόν και τον κατώτατο μισθό...

Σε είχαν προετοιμάσει όμως. Στα είχαν πει. Κι ο Μέργος κι η Δαμανάκη και ο Χατζηδάκης.

Εσύ φταις που δεν τους πίστευες.

Αυτοί, φίλε μου, έχουν σχέδιο.

Εσύ είσαι ανερμάτιστος πια.

Θυμάμαι στις 3 Μαρτίου έγραφα σε μια ανάρτηση με τίτλο "Τα "ξεφτέρια", ο κατώτατος μισθός κι εσύ που τους κοιτάς..."

"Αργά, σταθερά και μεθοδευμένα προετοιμάζεται η συνέχιση του εφιαλτικού σκηνικού στα εργασιακά.

Ο Μέργος ο "λαγός", ο λεγόμενος γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, είχε φροντίσει να ενημερώσει το πόπολο εκεί στα μέσα Φλεβάρη για τις... απόψεις του περί υψηλού κατώτατου μισθού στην Ελλάδα που ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 586 ευρώ.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη πήρε η Δαμανάκη η "καιροσκόπος", η λεγόμενη επίτροπος αλιείας, η οποία δήλωσε πως στην ΕΕ συζητείται η μείωση του κατώτατου μισθού στη χώρα μας και το ενδεχόμενο αυτό δεν αποκλείεται.

Στα μουλωχτά εμφανίστηκε και η Γιαννάκου η "αντικειμενική", η λεγόμενη ευρωβουλευτής, να νουθετεί το πόπολο δηλώνοντας πως όλες οι απόψεις επί του θέματος έχουν θέση στο διάλογο. 

Ταραγμένη -δήθεν- η κυβέρνηση, έσπευσε αμέσως μετά από τις δηλώσεις των προαναφερθέντων να... διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους διά του Στουρνάρα του "στούρνου", του λεγόμενου υπουργού Οικονομικών, αλλά και διά του Βρούτση του "ξεφτεριού", του λεγόμενου υπουργού Εργασίας, πως δεν τίθεται θέμα κατώτατου μισθού..." (Συνέχεια http://sonatamia.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου