Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Για το ψυχιατρείο...


Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως οι φασίστες που συνελήφθησαν όπως και οι γυναίκες τους και οι κόρες τους εκδηλώνουν συμπεριφορές που χρήζουν ψυχιατρικής ανάλυσης.

Ο ένας φτύνει την τηλεοπτική κάμερα κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις και κινούμενος σαν ζώο σε κλουβί. Η άλλη πετάει καφέ σε δημοσιογράφο, λίγο αργότερα του πετάει μια σακούλα και τέλος τον φτύνει πηγαινοερχόμενη πάνω-κάτω, δεξιά-αριστερά, ανοίγοντας πορτ-μπαγκάζ και κλείνοντας πόρτες. Ένας άλλος ωρύεται έξω απ' τη ΓΑΔΑ και τσιρίζει χαιρετώντας ναζιστικά. Μια μέρα πριν, ουραγκοτάγκος με γυαλιά βγαίνει με χειροπέδες απ' την αστυνομική διεύθυνση και με αιμοβόρικο ύφος θέλει και δεν θέλει να σηκώσει τα χέρια ψηλά ή μάλλον δεν ξέρει τι θέλει ακριβώς και καταφεύγει σε έκφραση καρτούν.

Όλοι μαζί φωνάζουν ακατάληπτα συνθήματα του τύπου "σας λένε ψέμματα", "κάτω οι ρουφιάνοι", "για πάντα χρυσή αυγή" κ.ο.κ.

Πρόκειται για ένα συρφετό που βρίσκεται σε εμφανή συναισθηματική, διανοητική και ψυχολογική σύγχυση.

Για ανθρωποειδή καταπιεσμένα, σεξουαλικά ανώριμα, κοινωνικά απροσάρμοστα, εγκεφαλικά μικρόνοα.

Έχουν μπερδέψει στο μυαλό τους την αλήθεια και το ψέμα, ζουν σε μια παράλληλη πραγματικότητα, έχουν σύνδρομο καταδίωξης και κατωτερότητας.

Βασικά τους έχει στρίψει η βίδα. Κανονικά θα έπρεπε να νοσηλεύονται στο ψυχιατρείο.

Αλλά κυκλοφορούν ελεύθεροι και δολοφονούν.

Κόψε φάτσες δηλαδή και θα καταλάβεις.


(ΥΓ. Το ότι τους έχει στρίψει η βίδα ΔΕΝ σημαίνει ότι τους αθωώνω. Μην τρελαθούμε δηλαδή!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου