Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Και λίγα σου κάνουν...

(Τα φιλαράκια τα καλά...)

Είμαι σίγουρη πως ο ιστορικός του μέλλοντος (sic!) έχει να ρίξει πολύ γέλιο για τα έργα και τις ημέρες της ελληνικής κοινωνίας της δεκαετίας του 2010. 

Μόνο μια μέρα να πάρει να μελετήσει ο άνθρωπος και να εντρυφήσει στις πηγές του, θα καταλάβει χωρίς πολύ κόπο με πόσο χαζούς και χειραγωγούμενους τύπους έχει να κάνει.

Έχουμε και λέμε.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου την επικαιρότητα απασχόλησαν μεταξύ άλλων:

-Η παραίτηση ενός τυχάρπαστου και απίθανου τύπου, ονόματι Στέλιου Σταυρίδη από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων λόγω... βλακώδους συμπεριφοράς καθώς δέχθηκε να μεταβεί από την Κεφαλλονιά στην Αθήνα για την υπογραφή της σύμβασης του ξεπουλήματος του ΟΠΑΠ με το λιαρ τζετ του ανθρώπου που κατέθεσε πρόταση για την αγορά ποσοστού μετοχών του Οργανισμού!!! (σσ. Αχ βρε άθλιο παπαγαλάκι, χάνεις το φιλαράκι σου στο ΤΑΙΠΕΔ...σε θυμάμαι με τι χαρά γνωστοποίησες σε ανώτερό σου πως "ο Στέλιος πάει στο ΤΑΙΠΕΔ", αλλά ας μην πω άλλα).

-Ο άνθρωπος που τελικά επιλέχθηκε και υπέγραψε εκ μέρους της Emma Delta τη σύμβαση για την εξαγορά του 33% του ΟΠΑΠ, ο "πολύς" Δημήτρης Μελισσανίδης ακούγεται πως χρωστάει στο δημόσιο εκατομμύρια!!! (σσ. Τζαμπατζής κι αυτός;)

-Η συνέντευξη στη Real News του διορισμένου υπουργού Οικονομικών, Στουρνάρα, στην οποία δηλώνει ευθαρσώς πως "αν δεν κάνουμε πλειστηριασμούς κατοικιών, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες". (σσ. Στούρνε μου, πολύ έξυπνος είσαι τελικά...αφού απευθύνεσαι σε πόπολο...).

-Το δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής που αναφέρει ρητώς (και φυσικά δεν νομίζω ότι επιδέχεται αμφισβήτησης) πως η νέα απαίτηση της τρόικας είναι η υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές, ή άλλως απαιτούν... σεισμόσημο -όπως βαφτίστηκε ήδη-! (σσ. Θέλω να δω που θα βρεις χρήματα να πληρώσεις και αυτό, λατρεμένε μου καναπεδάκια).

Μετά από αυτή τη "σταχυολογική" επεξεργασία, ο ιστορικός του μέλλοντος θα αναρωτηθεί σίγουρα και θα ψάξει για το ποιες ήταν οι αντιδράσεις επί αυτών των θεμάτων.

Και φυσικά δεν θα βρει καμία.

Γιατί να βρει άλλωστε αντιδράσεις; Αφού η χώρα είναι ισχυρή και στο ευρώ.

Τι ν' τούτο, ωρέ ραγιά;

Άκου....αντιδράσεις! 

Για ποιον σε πέρασε; Εσύ, αγάπη μου, κοιτάς τη δουλίτσα σου, το σπιτάκι σου, την γυναικούλα σου, τα παιδάκια σου. Εσύ κοιτάς τον Πρετεντέρη σου, πιστεύεις τον Αντωνάκη σου, κρεμιέσαι από τα χείλη του Αδώνιδος, καυλώνεις με τη Μενεγάκη, ξεσπαθώνεις με τον Μιχαλολιάκο και ξανά προς τη δόξα τραβάς με το τούρκικο σήριαλ σου.

Κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου. Και λίγα σου κάνουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου